Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Sponsrad video: En clown till kaffet

Det blir många timmar framför tvn om dagarna nu när jag inte har ork till mycket annat. Att hitta något som är värt att titta på kan vara svårt, det blir mycket zappande mellan reklam och tvkanaler. Men ett tv-program som kan förgylla vardagskvällen är det nya humorprogrammet "En clown till kaffet". Vanligtvis gillar jag inte svensk humor men här har de samlat the best of the best med bland annat Robert Gustafsson, Sven Melander och Felix Herngren som är mina favoriter.
 
Programmet går ut på att de tolkar varandras bästa bitar inom branschen. Lite som "Så mycket bättre" om jag förstår det rätt fast med humor. Att få se bra komiker tolka älskade favoritkaraktärer, det kan ju inte bli annat än roligt. Jag missade premiären förra veckan men tänker definitivt titta i morgon när det sänds på nytt. "En clown till kaffet" visas på torsdagar klockan 21:00 på Kanal 5.
 
Vad tycker ni om "En clown till kaffet"?
 
 
 
 
 
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg.


Kommentarer:

jag har faktiskt inte sett det :P
Svar: Okej :)
Malin
2014-01-29 kl 19:51:17
vartifrån har du fått sponsringen till detta?
Svar: Jag använder mig av Social Post som hjälper mig att hitta samarbetspartner :)
Malin
2014-01-30 kl 19:57:57
åh, hemsida? :)
Svar: http://www.socialposts.se
Malin
2014-01-31 kl 13:47:26

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam