Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Pick a look

Sakta men säkert börjar jag växa ur mina kläder, i alla fall de tajta klänningarna och korta tröjorna. Men mina härliga stickade tröjor sitter fortfarande bra och är härliga att ta på sig kalla dagar. Mammakläder känns ändå som det är långt kvar innan det blir aktuellt. Nu när rean är i full gång gäller det att passa på att hitta några fynd. Jag har plockat ut en look från rean på Bubbleroom.se.
 
Svart och vinrött, en klassiker som aldrig kan bli fel, i alla fall inte i min garderob. Även om klackar kanske inte är något jag borde köpa den närmaste tiden skadar det inte at titta. De här vinröda skorna från Sugarfree Shoes skulle jag gärna ha på skohyllan. Jag gillar att matchar dem med en stor och snygg vinröd väska. En svart militärjacka går att matcha med mycket och fungerar både vår, höst och vinter. Svarta jeans har blivit en favorit.
 
Vad tycker ni om looken?
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Jättefin look! :D
Svar: Tack! :)
Malin
2014-01-11 kl 17:02:00
Snyggt!
Svar: Tack! :)
Malin
2014-01-12 kl 09:23:58
Skorna <3
Svar: Visst är de fina! :D
Malin
2014-01-13 kl 05:00:31

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam