Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Sötsaker till helgen

På torget i Karlstad har en munkvagn rullat in och lockat mig på väg hem från jobbet, men det är inte varje dag den är där. Efter ett bett ville jag bara ha mer. Inför helgen nu köpte jag på mig munkar, men från konsum då jag hade vägarna förbi. Eftersom Michael hellre äter wienerbröd får jag dem helt för mig själv. Men en sak är säker, inget går upp emot en färsk, varm munk.
 
Jag hoppas ni får en underbar helg!
 
 
 
 
Den är till mig, den är till mig...
 

Sponsrad video: Promillekollen

0,6 %, det är den nivån du ska hålla dig på om du dricker alkohol. Det är nämligen så att välbefinnandet minskar när man överstiger den nivån. Jag tror att många som dricker vid fester överstiger den gränsen då man sällan är medveten om promillehalten. Själv har jag ingen koll på promillehalten när jag dricker. Men för att må bra dagen efter och för att minska hälsoriskerna är det bästa om man kan hålla sig omkring 0,6 % eller under. Om man lätt vill ha koll på promillehalten under en festkväll kan man ladda ner Promillekollen. Där fyller man i kön, vikt, längd och ålder. Sedan är det bara att fylla i vad man dricker. Det går att se promillehalten, kalorier och även en promillekurva så att man ser hur promillehalten förändras under kvällen. Jag tror att man får bra insikt över hur drickandet ser ut och förhoppningsvis får man sig en tankeställare Ni kan ladda ner appen Promillekollen gratis till iPhone och Android.

 

 

 

 
Detta är ett sponsrat inlägg.

Disneys prinsessor på Instagram

Sociala medier sprider sig och de flesta äger ett konto på Facebook, Instagram eller Twitter. Tänk om gamla Disneyklassiker hade Instagram, då skulle det kunna se ut såhär. Jag skulle definitivt följa dem. Skulle ni?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Källa: Incrediblethings.com

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam