Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Julen är över

Igår firade vi jul för tredje och sista gången i år. Det blev en mysig kväll hemma hos oss med min släkt. Massor med god mat och julklappsöppningen höll på i timmar kändes det som. Snön föll under fredagskvällen vilket gav en härlig julkänsla under gårdagen. Jag var riktigt nöjd med att fira första julen hemma. Alexis verkade även hon väldigt nöjd med julklapparna och uppmärksamheten. Julen har varit lugn trots att vi varit på tre olika ställen. Mysigt att träffa all släkt och sniffa julgran. Nu ser jag fram emot nyår och det nya året.
 
Har ni haft en god jul?
 
 
 
 
Bilder ifrån julafton i Tranås.
 
 
 


Kommentarer:

God fortsättning till Dig Malin, och hoppas att nyår blir fin :) Här blir det 3-rätters imorgon med kräftor mm. Ska bli gott :D
Just nu visar dom dock dimma hela dagen o kvällen imorgon.. Får hoppas det klarnar upp så man får se lite raketer vid tolvslaget :)

Hur ska ni fira?
Svar: God fortsättning :) Vad gott! Trerättersmiddag hemma i Storfors. Hoppas verkligen på klart väder så man ser fyrverkerierna över tjärnen.
Malin
2014-12-30 kl 20:13:48
Robin

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam