Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

2014

 
 
Graviditet, förlossning, fick en dotter, blev mamma.
Gick på föräldraledighet.
Började sy dregglisar, nappband och mössor.
Skaffade ny säng, ny mobil, ny tvättmaskin, ny hushållsassistent, ny bloggdesign.
Var på Labero, Café Opera, Ullared, Selma Spa+.
Läste massvis med böcker.
Bakade kakor, tårtor, drycker, mat och barnmat.
Firade min första jul hemma i Karlstad.
 
Tack till alla er som varit med och förgyllt mitt 2014!
Nu ser jag fram emot ett händelserikt 2015.
 
 

Gott nytt år

Bara en dag kvar på 2014. Det har varit ett fantastiskt år. Jag har fått en dotter, blivit mamma, inte jobbat på halva året, haft min första julgran, firat min första jul hemma, träffat massor med underbara mammor.

Det nya året kommer att firas in enligt tradition hemma hos mamma och Björn med trerättersmiddag, sällskapsspel, champagne och fyrverkerier över tjärnen.

Mina nyårsnaglar är i orkidélila färg med rhinestones på ringfingrarna. Nagellacket heter OPI Suzi & the 7 Dusseldorfs. Nu måste jag bara bestämma mig för vad jag ska ta på mig för festlig klänning.

Tack till er som följt min blogg under 2014. Jag hoppas att ni fortsätter följa mig under det kommande året. Det väntas dop, Alexis första steg, ord och ettårsdagen, jag börjar jobba igen i augusti och mycket mer.

Gott nytt år!
Julen är över

Igår firade vi jul för tredje och sista gången i år. Det blev en mysig kväll hemma hos oss med min släkt. Massor med god mat och julklappsöppningen höll på i timmar kändes det som. Snön föll under fredagskvällen vilket gav en härlig julkänsla under gårdagen. Jag var riktigt nöjd med att fira första julen hemma. Alexis verkade även hon väldigt nöjd med julklapparna och uppmärksamheten. Julen har varit lugn trots att vi varit på tre olika ställen. Mysigt att träffa all släkt och sniffa julgran. Nu ser jag fram emot nyår och det nya året.
 
Har ni haft en god jul?
 
 
 
 
Bilder ifrån julafton i Tranås.
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Senaste inläggen

Reklam