Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Vecka 34

Vi har gått in i vecka 34 och förberedelser har dragit igång med föräldraträffar och förläsning om förlossningen. Jag plockade för några veckor sedan ur navelpiercingen då det började kännas lite trångt och jag var rädd för bristningar. Lindrigt med bristningar i övrigt. Jag smörjer magen med gravidolja och hoppas på det bästa för att förbygga det. Graviditen fortsätter vara lugn, bebisen sparkar och rör sig och jag fortsätter gå upp i vikt. Jag har hört att det kan vara en jobbig period mot slutet av graviditeten men det är inget jag märkt av än och hopppas att det fortsätter lika bra som det är nu. Hon ligger med huvudet neråt som jag hoppats på, det finns fortfarande plats för att vända sig men barnmorskan tror inte hon kommer göra det. Glukosvärdena låg bra så ingen graviditetsdiabetes tack och lov.
 
Det är svårt att förstå att jag har en stor mage. Jag försöker fortfarande "smyga" förbi vid trånga utrymmen vilket oftast inte alls funkar. Kroppsligt börjar jag bli stor om magen men mentalt är jag fortfarande lite smal som innan graviditeten. Jag blir fortfarande lika förvånad när jag testar ett klädesplagg och det inte passar.
 
 
 
 
Vecka 34.
 


Kommentarer:

Vilken fin mage, grattis till vecka 34! :) kram
Svar: Tack! :) Kram
Malin
2014-04-30 kl 19:27:08

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam