Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Sponsrad video: Bad Neighbours – Biopremiär 9 maj

Tänk om man fick välja vilka grannar man skulle ha. Vad skulle ni då välja? Ett pensionärpar, en barnfamilj, en partyglad singel eller kanske en "fraternity". Nej, det sista kanske inte är det lättaste med festande ungdomar, speciellt inte om man själv har en barnfamilj. "Bad Neigbours" är en komedi om ett par småbarnsföräldrar som får nya grannar, en "fraternity"som håller vilda fester och är uppe sent på nätterna. Om det hade varit jag hade jag nog blivit galen, med undantag för att ha Zac Efron som granne för det hade övervägt det hela. Allt verkar ändå fungera bra för barnfamiljen i filmen tills föräldrarna väljer att ringa polisen. Efter det går ingen säker.
 
Det verkar vara en rolig film där det kan hända mycket knasiga saker. Seth Rogen brukar vara med i de sorters filmer jag inte delar samma humor som men den här filmen skulle jag faktiskt vilja se. Bra tillfälle att kunna koppla av, skratta och ha en trevlig kväll en regnig vår-/sommardag. "Bad Neigbours" har biopreimär 9 maj.
 
Vad tror ni om "Bad Neigbours", hiss eller diss?
 
 
 
 
 
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg.


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam