Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

H&M återvinner mode

Garderoben fylls med nya kläder, nytt mode, nya storlekar, men vart tar alla gamla plagg vägen? Oftast brukar jag använda mina kläder tills de går sönder och då hamnar de i soporna. Inte det bästa för miljön känner jag men jag har inte vetat vart annars jag kan lämna dem då de inte går att ge bort till behövande. Därför blev jag så glad när jag såg H&M's nya återvinningskoncept. Man kan nu lämna in gamla textilier, såsom kläder och tyger, i H&M-butiker så ser de till att det återbrukas. Inte bara hela plagg utan även trasiga eller fläckiga plagg som kan användas till annat. Jättebra tycker jag!
 
Min garderob innehåller nästan bara plagg jag använder, inte gamla plagg jag tröttnat på eller som jag köpt och aldrig använt. Jag brukar vara ganska duktig på att rensa ur och rekommenderar även andra i min omgivning att göra det. Oftast gömmer sig bra plagg om man har allt för mycket kläder och man har ingen koll på vilka kläder man har. Har man inte använt ett plagg på några år är chansen liten att man plötsligt börjar använda det igen. Det är då bättre att man hittar plaggen man tycker om, gör de synliga och skänker bort resten. 
 
Vad brukar ni göra med gamla plagg?
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam