Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Tillbaka på gymmet

Under sommaren har det inte blivit mycket träning, några löpturer men inget mer. Men nu har jag bestämt mig för att plocka upp träningen igen, det får vara slut på semestern nu. Jag packade ner träningskläderna och besöket gymmet efter jobbet. Det blev både rodd och styrketräning med fokus på ben och det känns bra att komma igång med träningen igen. När jag kom hem blandade jag ihop en proteindryck på proteinpulver, frysta bär, yoghurt och mjölk. Blendern har använts flitigt här hemma.
 
 
 
 
 
 

Hur gör djur?

weird-facts-about-animals-chaoslife-4
Källa: Chaoslife.findchaos.com

Semper Amatues

Att förlora ett barn måste vara bland det svåraste man kan vara med om i livet. Den här vackra gravstenen finns i Lund och den hyllar en pojke som bara hann fylla fem år. På gravstenen står det "semper amateus" som betyder "alltid älskad". Detaljerna i gravstenen avslöjar vad han älskade att syssla med, att spela Pokemon på sitt Gameboy. Jag vet inte vem pojken var eller hans livshistoria, men jag tycker gravstenen är så otroligt vacker att jag ville visa den för er. Vila i frid Joakim ♥
 
 
 
 
 
 
 
Bildkälla: Imgur.com

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam