Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Bokrecension - Femtio nyanser av mörker

"Bortskrämd av de mörka hemligheter som den vackre, men plågade, Christian Grey bär på har Anastasia Steele lämnat honom. Hon har nyligen tagit sin universitetsexamen och fått praktikplats på ett bokförlag i Seattle.

Men Christian upptar oavbrutet hennes tankar. När han vill träffa henne igen kan Ana inte neka honom, och äntligen får hon veta mer om det mörka förflutna som har gjort honom så driven, kontrollerande och krävande. Men medan Christian brottas med sina inre demoner måste Ana ta ett av de viktigaste besluten hon någonsin ställts inför ... "
 
Bokus.com
 
 
 
 
 
 
Efter att ha läst första boken ville jag börja läsa den här på en gång, det gick inte att avsluta äventyret på ett sådant spännande sätt. Den här boken innehåller lite mer spänning, lite mer än bara romantik, men samtidigt mycket barnförbjudet om jag säger så. Även denna bok skulle jag sätta 18-årsgräns på. En fyra i betyg då jag helt enkelt inte fastnade för den lika mycket som första boken, men ändå en väldigt bra bok.
 
Och för att svara på en tidigare kommentar på förra bokrecensionen. I den här boken såg jag Mr Grey i form av Robert Pattinson vilket kändes lite konstigt eftersom jag föreställde mig Mr Grey som Chris Hemsworth i första boken. Kanske beroende på att det kändes som Mr Grey utvecklades som karaktär i andra boken.
 
 

Betyg:

 


Vad tycker ni om boken?

 

 

Tidigare bokrecension:
Femtio nyanser av honom

 

 Kommentarer:

Jag lyssnade på den i somras när jag sommarjobbade. Då visste jag inte att böckerna var en fanfic av twilight. Så jag gick runt och var irriterad för att allt var så himla lika;) Första boken var bra men sen tyckte jag de andra böckerna blev tjatiga.
Svar: Okej :)
Malin
2013-10-06 kl 19:12:43
De är underbara. Alla tre böckerna. Och även denna avslutas ju med en sjukt bra cliffhanger. :D

Har du börjat på den tredje än?
Svar: Ja, är halvvägs in på den tredje nu. Men egentligen borde jag ta en break och läsa något annat för jag tror inte jag uppskattar den lika mycket som jag borde. Men det ska bli kul att läsa om hur allt slutar :)
Malin
2013-10-06 kl 22:54:17
qat

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam