Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Bokrecension - Femtio nyanser av frihet

"När den unga litteraturstudenten Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.
 
Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.
Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest ..."
 
Bokus.com
 
 
 
 
 
 
Liksom de tidigare böckerna var även Femtio nyanser av frihet värd att läsa men jag började känna att det blev för mycket för min smak. Kanske hade jag uppskattat boken mer om jag tagit ett lite uppehåll mellan varje bok. Den var bra, spännande och romantisk men jag tyckte det blev lite för mycket erotik. Det kändes orealistiskt mycket. En bra avslutning på bokserien som ändå gjorde mig positiv till att någon gång framöver kunna läsa böckerna igen.
 
 
Betyg:
 
 
Vad tycker ni om boken?
 
 
 
Tidigare bokrecension:
Femtio nyanser av honom (del 1)


Kommentarer:

Har inte läst någon av dem än!
Svar: Okej :D
Malin
2013-10-31 kl 16:18:31

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam