Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Min MysteryBox

Jag har fått hem en MysteryBox från Naturalbox.se som jag vann i en tävling som hölls av Blogvertiser. En riktigt rolig överraskning med ekologiska produkter och energitillskott till den mörka hösten. Ett bra sätt att få tips på bra ekologiska produkter och värna om miljön samtidigt som man är nyttig.
 
Min MysteryBox innehåller:
White Tiger energidryck
Manukabär från Go for Life
Flapjacks/powerbars
Anti-aging hand therapy från Phenomé
Kroppslotion från Nonique
Prover på dag- och nattcreme från Màdara
 
Hittills har jag bara hunnit prova manukabär som smakade som en blandning mellan russin och dadlar. Passar bra till snacks, hemmagjord müsli eller bakning.
 
 
 
 
 

Bokrecension - Femtio nyanser av frihet

"När den unga litteraturstudenten Anastasia Steele träffade den drivne företagaren Christian Grey föll hon handlöst, och de inledde ett passionerat förhållande. Ana blev både chockad och skrämd av hans sexuella preferenser och komplicerade historia - deras relation är en ständig kamp mellan begär, svartsjuka och villkorslös kärlek.
 
Nu har de allt: passion, närhet, rikedom och en värld full av möjligheter. Men Ana vet att det inte kommer att bli lätt att älska Christian - hon måste på något sätt lära sig att dela Christians livsstil utan att förlora sig själv. Samtidigt måste Christian kämpa med sitt kontrollbehov och ta itu med problemen i sitt förflutna.
Just när det verkar som om de tillsammans lyckats överbrygga alla hinder tycks ödet utsätta Ana för det hon fruktat allra mest ..."
 
Bokus.com
 
 
 
 
 
 
Liksom de tidigare böckerna var även Femtio nyanser av frihet värd att läsa men jag började känna att det blev för mycket för min smak. Kanske hade jag uppskattat boken mer om jag tagit ett lite uppehåll mellan varje bok. Den var bra, spännande och romantisk men jag tyckte det blev lite för mycket erotik. Det kändes orealistiskt mycket. En bra avslutning på bokserien som ändå gjorde mig positiv till att någon gång framöver kunna läsa böckerna igen.
 
 
Betyg:
 
 
Vad tycker ni om boken?
 
 
 
Tidigare bokrecension:
Femtio nyanser av honom (del 1)

Ekologiskt är logiskt

Varför ska man köpa ekologiska produkter? Ekologiskt är logiskt, det visar den här videon från Naturskyddsföreningen som på ett enkelt och tydligt sätt förklarar varför man ska köpa ekologiskt. Den uppmuntrade mig till att börja köpa mer ekologiskt och jag hoppas att den även kan inspirera er att göra det.
 
 
 
 
 
 
Tack för tipset Ketheira!

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam