Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Lyft blicken och se livet

 
De flesta äger en mobiltelefon och har med den vart man än går. De flesta har bytt bort hemtelefonen mot mobiltelefoner. Vi skaffade faktiskt vår första hemtelefon för någon månad sedan. Orsak? Michael lade alltid ifrån sig mobilen och oftast var den på ljudlöst vilket resulterade i att det var svårt att få tag på oss. Själv har jag också börjat bli så, att jag lägger ifrån mig mobilen och inte har med den hela tiden. Även om jag blivit bättre med det så använder jag ändå mobilen väldigt mycket.
 
Den här videon visar hur mycket man missar i livet på grund av att man hela tiden stirrar ner i mobiltelefonen. Känner ni igen er? Allt ska fotas, kollas, uppdateras, checkas in...
 
 
 
 
 
Youtube har allt man kan önska. Söta, roliga, galna, musikaliska, intressanta, aktuella, lärorika och knasiga klipp.
 
 


Kommentarer:

Haha vad bra, den här snor jag till FB om det är okej. :D Den påminner mig om att umgås med familjen nu för tiden. Vem vet, kanske dem reagerar på det ifall jag lägger ut den.
Svar: Några verkar ha reagerat i alla fall, men frågan är sedan om de börjar tänka på det själva.
Malin
2013-11-18 kl 11:58:16

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam