Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Upp med händerna, det är fredag!

Äntligen är det fredag! Jag gör som den här söta pandan, men räcker upp båda händerna eftersom jag älskar fredag så mycket.
 
 
 
 
Panda !!
Bildkälla: We♥It.com

Glada nyheter

Som ni kanske har märkt har bloggen innehållit opersonliga inlägg, om det ens dykt upp några inlägg alls. Jag ber om ursäkt för det men det har sina orsaker.
 
För ett litet tag sedan fick Michael och jag reda på att vi ska bli föräldrar. I går var vi på första ultraljudet och fick se den lilla söta bebisen som gömmer sig i min mage. Det var nog först då vi visste att bebisen mådde bra och vågade dela med oss av nyheten. Det lilla hjärtat slog fint, även om jag först trodde att det var handen som rörde på sig.
 
På grund av graviditeten har jag inte haft ork, inspiration eller lust att sitta framför datorn eller blogga. På kvällarna har jag satt mig framför tv:n och sedan inte rört mig ur fläcken tills jag somnar vid åttatiden. Det kan gå dagar utan att jag ens suttit framför datorn hemma. Jag hoppas på att komma igång med bloggandet lite längre fram när jag troligtvis har massor med saker jag vill berätta och dela med mig.
 
 
 
 
 
 
facebook
Bildkälla: We♥It.com

Hur gör djur?

 
Bildkälla: LoLwa.in

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam