Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Äntligen fredag

Vi startade helgen med att gå på bio, Fast & Furious 6. Riktigt bra film som det kommer upp recension på senare. Efteråt åkte vi runt och utforskade Karlstad. Då varken jag eller Michael är ifrån Karlstad finns det mycket att utforska. Vi åkte ut mot Skoghall och hittade flera mysiga ställen längs med vattnet.
 
Vi valde att stanna till vid en brygga där vi kunde njuta av solnedgången. Längs med strömmen kom det en utter och simmade förbi.
 
Vad har ni gjort i dag?
 
 
 
 

Recension - Flipped

"När åttondeklassarna Bryce och Juli först träffas vet Juli (Madeline Carroll) att det är kärlek på gång. Bryce (Callan McAuliffe) är inte så säker. Rob Reiners ömma romantiska komedi följer två högstadieungdomars uppväxt till studenten, genom familjedraman och den första kärleken medan de upptäcker vilka de är och vad de betyder för varandra."
 
- Homeenter.com
 
 
 
 
Trots det fina vädret har jag gömt mig inomhus och drömt mig tillbaka till 50-talet. Jag hittade filmen Flipped på Netflix och bestämde mig för att ge den en chans, något jag gjorde helt rätt i. Det finns mycket som kan göra den dålig, att man till exempel får se handlingen två gånger, ur bådas perspektiv. Men ändå fastnade jag för den och tyckte att den var riktigt charmig. Söt handling, bra skådespelare. Gillar ni romantik och vill ha en film som gör att ni kopplar bort omvärlden kan jag rekommendera den här filmen!
 

Betyg:

 


Vad tycker ni om filmen?

 

Laddad för dagen

God morgon! 
 
Hoppas ni har sovit gott. Det har jag, men ändå ville jag inte gå upp ur sängen. Tinnituss tyckte däremot att vi snoozade alldeles för länge och jamade därför tills vi gick upp.
 
Dagen börjar mulen och gå så jag passar på att åka med Michael i bilen till jobbet. Laddar med te i en termosmugg från Oriflame designad av Liselott Watkins.
 
Vad är era planer för i dag?
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam