Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Recension - The Impossible

"Maria, Henry och deras tre söner är på semester i det tropiska Thailand. När familjen njuter av solen vid poolen slits paradiset i bitar av den enorma våg som drar med sig allt i dess väg och splittrar familjen.

The Impossible är baserad på en sann historia om en av de tusentals familjer som drabbades av den ofattbara katastrofen 2004. Den visar hur familjen kämpar för sitt liv, men också hur främlingar hjälpte och stöttade varandra för att överleva tillsammans."
 
- SF
 
 
 
 
 
Var beredda med näsdukar. Jag grät igenom stora delar av den här filmen. Då den är baserade på en verklig händelse och följer en familj genom tsuniamin 2004 känns den extra gripande. En bra film med bra skådespelare. Kan kännas lite blodig ibland så är ni känsliga rekommenderas en kudde att gömma er bakom.
 

Betyg:


Vad tycker ni om filmen?

 

 Kommentarer:

Gråtfilmer håller jag mig långt bort ifrån, men från vad jag har förstått och läst så om man gillar dessa typer av filmer så är den här riktigt bra! :)
Svar: Okej :)
Malin
2013-03-11 kl 14:29:59
qat
Så himla fin och sorglig film!!
Svar: Visst är den!
Malin
2013-03-11 kl 20:17:14

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam