Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Se upp i trafiken

Alla papper till körkortstillståndet och är ordnat så i dag åkte vi till en parkering för att övningsköra. Det var skönt att ha övningskört tidigare, även om det var många år sedan. En del kunskaperna fanns fortfarande kvar, men det krävs mycket övning innan jag känner mig säker bakom ratten. Jag fick ett kärringsstopp och fick även oplanerat öva på mötande trafik och gångare, men ingen blev skadad. Om allt går som planerat så blir det mer övningskörning i morgon och då kanske jag får prova på en liten rondell.
 
 
 
 
 
9GAG - Just for Fun!
Bildkälla: We♥It

Recension - Man of steel

"Ända sedan Clark Kent insåg att han äger unika förmågor har han förstått att han kommer från en annan värld. När han som ung man söker efter sitt ursprung får han veta varför han skickats till jorden. Men inom honom bor en starkare kraft att vilja göra vad som är rätt. Snart står människornas hopp till en oväntad hjälte."
 
- SF
 
 
 
 
 
Vi var på Filmstaden SF i går och såg på Man of steel i 3D. En actionfylld film där slagsmål innebar att flyga rakt igenom flera skyskrapor, krossa bilar och korsa atmosfären. Det blev lite för mycket, till och med för Michael som ändå gillar action. Bra skådespelare och en intressant handling, men en film jag inte behöver se mer än en gång.
 
 
Betyg:
 
 
Vad tycker ni om filmen?
 
 

Dagens detalj

 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam