Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Kraftig brand på sjukhuset

Runt klockan 08:30 i morse uppmärksammade vi att det brann ifrån centralsjukhuset. Vi blev osäkra hur vi skulle hantera situationen men bestämde oss för att meddela alla och se till att fönsterna var stänga. Den kraftiga röken färgade himlen svart och som tur var så blåste det inte mot sjukhusområdet, men samtidigt gick röken emot oss. Men förutom att det luktade rök i lokalerna blev det inget mer. Brandmännen var snabbt där och släckte elden som inte hann sprida sig vidare. Inga kom till skada, vad vi vet. Brandens orsak är oklar men det var på byggarbetsplatsen, i huset de håller på att bygga, som elden tog fart.
 
Inte riktigt den morgon som jag tänkt mig. Det blev inte så mycket gjort nu på morgonen då det enda jag kunde tänka på var branden. Min cykel blev prickig av sotet från röken men det är nog bara att torka bort. Tur att det ändå gick så bra som det gjorde. Stor eloge till brandmännen som gjorde ett bra jobb!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer:

Otäckt!
Svar: Ja :(
Malin
2013-08-30 kl 10:00:15

Vill du skicka en kommentar?

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam