Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

Butikerna jag kommer gå för

Nu vet jag lite mer om hur veckan kommer se ut, vilka butiker jag kommer att gå som modell åt och när visningarna kommer äga rum. Jag delar med det till er om ni skulle vara intresserade av att komma och titta.
 
Totalt är vi 15 modeller som handplockats av de 400 som sökte. Det känns väldigt kul att jag blev en av dem! Vi får inte betalt, men jag ser hela upplevelsen som en betalning i sig så jag är nöjd.
 
Butikerna jag kommer gå som modell åt
Carlings
BikBok
Flash
Scorett
 
Jag är riktigt nöjd med de butiker jag blev tilldelad att gå mannekäng åt. Carlings look är den jag är mest taggad för, där kommer jag bära skor ifrån Scorett. Det var kul att att gå runt i butikerna och låta personalen plocka ut en look som de tror skulle passa.
 
Tider för modevisningarna
Torsdag 2 maj klockan 17:00 och 19:30
Fredag 3 maj klockan 15:00 och 18:00
 
 
 
 

 
 
 
Bildkälla: Mitticity.com

Ny hårfärg

Då var jag klar! Blond och väldigt nöjd. Lyckades precis hinna med bussen till stan inför nästa moment,  klädprovning. Det är ett tajt shema i dag men det ska gå bra.
 
 
 
 
 

En blivande blondin

Jag befinner mig just nu på Nobelgymnasiet i Karlstad. Det är dags att gå lite liv i håret och gå mot en ljusare tid. Jag ska förvandlas till en blondin. Det ska bli kul att se resultatet.
 
 
 
 
 
 

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam