Darksess

Upp

Darksess

Dreaming out loud

En gnistrande tillfriskningspresent

I kuvertet gömde sig en ring från Juveliasmycken! Tack så mycket, Julia. Ringen är ifrån de senaste nyheter nu i augusti i hennes webbshop. Det är en vinge täckt med fina, färgglada stenar. En rolig tillfriskningspresent.

Det är synd att det inte syns tillräckligt att det är en vinge på grund av alla stenar utan mest ser ut som ett band med stenar på, men det är ändå väldigt fint. Jag gillar färgkombinationen. För de som gillar lite mindre ringar är den här perfekt då den inte täcker mer än ett och ett halvt finger. Ringen är ganska tjock men den är ändå väldigt bekväm och kommer garanterat hålla genom mina vardagssysslor.

Mer nyheter hittar ni här.


Något oväntat med posten

"Inget kul med posten idag" tänkte jag när jag hörde brevbäraren stoppa ner något i postfacket. Men när jag gick fram till dörren upptäckte jag att det låg ett kuvert adresserat i mitt namn.

Vad kan gömma sig i det här kuvertet?


 

I'm the cookie monster

Igår blev jag sugen på popcorn men idag är jag sugen på någonting annat, nämligen på att baka. Eftersom jag är sjuk är det inget jag borde göra och jag låter därför bli. Istället sitter jag och kikar på olika kakformar.

 

Ont i halsen resulterar i mycket te.
Söta vingkakor hängande på muggen skulle uppskattas.

 

Varför ha pussel i trä när det går att ha dem i kakor?
Dekorera dem med glasyr och låt någon annan pussla ihop budskapet.

 

Fjärilar + kakor = Lyckad kombination

 

De här formerna skulle jag ville ha till vintern.
Vackra snöflingor.

 

Källa: Toxel

Om mig

Följ med in i min värld och mina tankar. Mitt namn är Malin och jag bor i Karlstad, arbetar som vårdadministratör, är förlovad med Michael, mamma till Alexis och kattägare till Tinnituss och Bomba.

Följ mig

Reklam